Over verzoeken van uw kind

Het kind kan via Kaspersky Safe Kids toestemming vragen om een verboden website te bezoeken of om een verboden app te gebruiken. Dankzij deze functie kunt u zonodig de instellingen van Kaspersky Safe Kids op afstand aanpassen.

Op iOS-apparaten kan uw kind alleen om toestemming vragen om geblokkeerde websites te bezoeken.

U kunt verzoeken van uw kind bekijken en goedkeuren of weigeren via de mobiele app voor ouders of My Kaspersky.

In de mobiele app voor ouders worden de verzoeken van uw kind weergegeven in het onderdeel met meldingen .